fbpx

Vi söker konferens- och lärcentrumansvarig!

 

Vi söker nu en konferens- och lärcentrumansvarig till oss på Arvika Näringslivscentrum.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten kommer innefatta planering och genomförande av konferenser, vilket innebär att du ansvarar för att se över lokaler, utrustning och övriga önskemål från kund. Alla våra bokningar sköts via vårt bokningssystem Lega Online. Du tillhandahåller förtäring i nära samarbete med vår restaurang, bistår med service samt teknisk support och ser till att allt från lokaler till konferensteknik alltid håller hög kvalitet.

 

Vi ser även att du tar ett stort eget ansvar i att marknadsföra och jobba vidare med försäljningen av vår konferens.

 

Du kommer även vara vår kontaktperson till Karlstad Universitet för att planera och genomföra gemensamma event samt upprätthålla vårt samarbete. Du är även den som våra studenter vänder sig till för hjälp med exempelvis lokalbokningar, uppkoppling och övrig studentservice.

 

Kvalifikationer

För att trivas i rollen som konferens- och lärcentrumansvarig ser vi att du är en utåtriktad person med hög servicekänsla som kan arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du är stresstålig, flexibel, ligger alltid steget före och är lösningsorienterad.

 

Du har mycket god kommunikationsförmåga, är professionell och har en vänlig attityd mot kunder, besökare och anställda. Viktiga egenskaper är att du är serviceinriktad, effektiv, gillar ett högt tempo och är teknikkunnig.

 

Om arbetsplatsen

Arvika Näringslivscentrum är en mötesplats för över 1 000 personer per dag. Vårt uppdrag är att höja utbildningsnivån och stimulera tillväxt och företagsamhet i regionen runt om Arvika. Här finns 20 000 kvadratmeter inspirerande studie- och företagsmiljö.

 

Frågor och ansökan

Frågor skickas till birger.petterssonwiik@aanc.se

Ansök senast 13 mars 2022 med CV och personligt brev till marie.olsson@aanc.se

 

Om anställningen:
Lön: Månadslön
Anställningsvillkor: 100%, provanställning 6 månader
Tillträde: Enligt överenskommelse