Hoppa till huvudinnehållet

Våra föreläsare

Vi arrangerar er föreläsning som inkluderar lokal, mat, service och kvalificerade föreläsare. Nedan kan du läsa mer om våra föreläsare.

Ninni Länsberg

Livet snurrar allt fortare, både i yrkeslivet och i den privata sfären. Förväntningar skruvas upp, både av oss själva och av andra. Men i det där loppet vi springer finns det ingen vinnare. Ändå springer vi. Sjukskrivningarna stiger, och det är de psykiska diagnoserna som dominerar. Alla är sin egen sekreterare och fritiden är överfull med ”måsten”, sociala medier och barnens aktiviteter.

  • Hur agerar jag som chef för att hitta tidiga signaler hos personalen?
  • Hur gör jag när en person blivit sjukskriven?
  • Vad ska jag absolut inte göra?
  • Hur kan jag bidra till en lyckad rehabilitering och skapa förutsättningar
    för tillbakagång efter psykisk ohälsa?
  • Hur säkerställer man av ett gott samarbete mellan olika aktörer?

Ninni Länsberg är beteendevetare i företagshälsovården Avonova, föreläsare och författare till boken Friskt Jobbat – Om stress, livsbalans och hållbara arbetsplatser. Hon pratar med humor och energi, men också med 15 års erfarenhet inom företagshälsovård och omställning.

Mathias Holmgren

Vill du boka Mathias som föreläsare? Behöver ni den perfekta moderatorn eller konferencieren för ert event, kick-off eller temadagar? Med trygg och säker hand kan Mathias leda ert program och lyfta stämningen med musikaliska inslag om så önskas.

Nyligen släpptes boken ”Nåt som kan hända vem som helst”, där Mathias öppenhjärtigt delar med sig av de utmanande åren och resan tillbaka.

”Nåt som kan hända vem som helst”

En självutlämnande men ändå inspirerande föreläsning om att våga stå upp för sig själv, att våga söka nya vägar och att förändra sin livsstil. Från att vara på botten till att bygga upp sig själv till en starkare och bättre version.

”Bli den bästa versionen av DIG med de rätta verktygen”

Hur kan man integrera vardagsmotion på ett hållbart och långsiktigt sätt? Varför är det så lätt att falla för frestelser och hamna på soffan? Att skapa en livsstilsförändring som varar livet ut är fullt möjligt med rätt kunskap och förutsättningar. Mathias Holmgren, utbildad kostrådgivare och personlig tränare, delar sina enkla och roliga tips för att upprätthålla en hälsosam livsstil både på jobbet och i vardagen.

Kontakta oss

Jennie Baumann

Ansvarig uppdragsutbildning
0570–749 202
jennie.baumann@aanc.se