fbpx

Kort tid kvar – sök nu: Vård- och omsorgsutbildningen!

 

Vill du jobba med människor och känna att du verkligen kan göra skillnad i ditt jobb? Då tycker vi att du ska söka till Vård- och omsorgsutbildningen. En 1,5 årig utbildning som leder till att du blir diplomerad undersköterska. Under utbildningen blandas teori med praktik och du har också arbetsplatsförlagd utbildning där du får vara med ute på arbetsplatser och se hur det går till i verksamheterna.

 

Utbildningen omfattar 1500 gymnasiepoäng och är en distansutbildning med schemalagda närträffar på Arvika Näringslivscentrum, tillgång till dator, internet och grundläggande datorvana är därför nödvändigt.

 

Efter utbildningen kan du börja jobba direkt eller komplettera med andra kurser för att studera på högre nivå.

 

Utbildningen ingår i Vård- och omsorgscollege som är en certifierad samverkan mellan arbetsgivare, fackliga organisationer och utbildningar som tillsammans skapar attraktiva och moderna verksamheter med hög kvalité. Utbildningen är därigenom kvalitetssäkrad och certifierad vilket leder till att studenterna vid examen mottar ett diplom som säkerställer deras utbildningsnivå och kvalitét.

 

Ansök senast 26 mars 2021

Ansök och läs mer här >>

 

För dig som antagits till utbildning i Vård och omsorg VOX8 och saknar betyg i någon av kurserna Svenska 1/Svenska som andraspråk 1, Psykologi 1 eller Samhällskunskap 1a1 har ett kurspaket tagits fram.
Kurserna måste ingå i slutförd vårdutbildning. Har du sedan tidigare läst kurserna så kan du tillgodoräkna dig dessa och behöver inte läsa dem igen.
I samråd med studie- och yrkesvägledare söker du de kurser du behöver samtidigt som du ansöker till vård- och omsorgsutbildningen.

 

Kursstarter:

Vecka 19: Psykologi 1 och Svenska1/Svenska som andraspråk 1
Vecka 24: Samhällskunskap 1a1

Vecka 32: Utbildningsstart

 

Ansök senast 26 mars 2021

Ansök och läs mer här >>

 

Kontakta Vägledningscentrum vid frågor. Boka tid hos studie- och yrkesvägledare för att göra en studieplanering och ansökan, maila till info.vlc@aanc.se för en första kontakt.