fbpx

Restaurangansvarig

 

Arvika näringslivscentrum söker nu en Restaurangansvarig, någon som ser möjligheterna och som vill vara med och skapa Arvikas bästa restaurang och Sveriges bästa kock-lärlingsutbildning! Vi vill göra något nytt, vi vill fylla våra lokaler, skapa den självklara mötesplatsen i vår byggnad och vi behöver nu din hjälp för att lyckas. Först och främst behöver vi fokusera på våra luncher, sen ser vi att du fortsätter agera och driva vår restaurang mot nya höjder.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN >>

 

Går dina tankar redan nu på högvarv?! Du tänker redan på hur du kan förvandla vår restaurang, höja kvalitén, öka vår lönsamhet, fylla våra lokaler från morgon till kväll. Fortsätt i så fall att läsa, för nu kommer lite mer traditionell information som brukar stå i en annons.

 

Som du redan har förstått så söker vi dig som vill ta ansvar över vår restaurang. Du, som vill driva verksamheten, laga mat av hög kvalité, som vill leda det dagliga arbetet så att alla delar fungerar. Allt från att skapa våra menyer som du själv sen tillagar, till att servera våra kunder så att de är 100% nöjda, varje gång de besöker oss.

 

Vi ser också att den här satsningen av restaurangen ska ge möjligheter till att skapa en kock-lärlingsutbildning, där du tillsammans med din kollega, som arbetat i Skeppet i många år ger våra studenter förutsättningar för att bli fenomenala kockar.

 

Vem söker vi då?
Viktigast för oss är din inställning, att du vill ta dig an den här utmaningen som om det vore din egen restaurang. Du brinner för att laga mat med en modernare touch för att höja upplevelsen för våra gäster. Självklart är det också viktigt för dig att leverera näringsrik mat av hög kvalité.

 

Vi ser att du arbetat i en liknande roll förut, där du har haft det operativa ansvaret för både drift och personal, så att du snabbt kan sätta dig in i vår verksamhet och se vad som måste göras. Du behöver ha arbetat som kock tidigare, då det kommer vara en stor del av dina arbetsuppgifter. Vidare behöver du ha en god insikt i ekonomi, så att du kan göra smarta inköp, sätta rätt priser och förstå hur verksamheten går.

 

Du trivs i mötet med människor och har alltid ett leende på läpparna.

 

Är det du som ska ta Skeppet till nya höjder och skapa Arvikas bästa restaurang? Välkommen med din ansökan senast den 9/3.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN >>

 

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andrea Elfman på 073 509 38 66, Josefine Appel på 076 017 40 25 eller Bengt Libäck på 070 594 72 77.