Hoppa till huvudinnehållet

Inkluderande arbetsgivare – för en effektivare verksamhet

Den här uppdragsutbildning utgör en integrerad del av vårt Interregprojektet SAIL, i samarbete med Høgskolesenteret i Kongsvinger.

Kursen arrangeras av Karlstads universitet och är riktad till både privata och offentliga arbetsgivare inom ARKO-regionen. Målgrupp är arbetsledare, mentorer, handledare, chefer och HR-personal inom privat och offentlig sektor i Arvika och Kongsvinger.

Kursen är kostnadsfri för deltagarna och finansieras av Interreg.

Läs mer om kursen

 

Interregprojektet SAIL

SAIL är ett gränslöst samarbete inom ARKO-regionen där huvudsyftet är att utmana och utveckla arbetsmarknaden och hjälpmedelssystemet så att en större andel unga (18–36 år) utanför arbetslivet kan delta på sina villkor. ​Inom SAIL kommer också arbetsgivare och stödorganisationer få ökad kompetens och utveckla samverkan.

SAIL består av olika arbetspaket och Karlstads universitet ansvarar för utbildningen Inkluderande arbetsgivare som riktar sig till arbetsgivare i ARKO-regionen för att stärka deras mottgarkompetens. Utbildningen genomförs en gång med deltagare från Arvika och Kongsvinger under våren 2024 och en gång med deltagare från hela ARKO-regionen under hösten 2024.

Alla nyheter