Hoppa till huvudinnehållet

Fyra utbildningar startar på Yrkeshögskolan 2024

Vi är glada över att kunna meddela att vi kommer att erbjuda fyra utbildningar från höstterminen 2024. Dessa inkluderar Energitekniker, Kyl- och värmepumpstekniker, Frontendutvecklare och Specialistundersköterska inom akutsjukvård, där de två sistnämnda är nya för Arvika.

Spännande nyheter inför den kommande ansökningsperioden för Yrkeshögskolan i Arvika! Fyra spännande utbildningar kommer vara tillgängliga för ansökan, inklusive Energitekniker och Kyl- och värmepumpstekniker som varit tillgängliga de senaste åren.

Energitekniker kommer nu att erbjudas i samarbete med Folkuniversitetet i Karlstad, medan Kyl- och värmepumpstekniker fortsätter som vanligt i egen regi. 

Vi introducerar två helt nya utbildningar som tidigare inte funnits i Arvika. Frontendutvecklare är en av dessa, och här har vi ett spännande samarbete med Folkuniversitetet i Karlstad. Dessutom presenterar vi Specialistundersköterska akutvård, som kommer i samarbete med Yrgo i Göteborg.

Genom att introducera dessa program strävar vi efter att svara på branschens behov och ge våra studenter möjligheten att utveckla kompetenser som är eftertraktade på arbetsmarknaden. Vi ser fram emot att välkomna en ny grupp ambitiösa studenter till våra utbildningar och bidra till den fortsatta tillväxten av kompetens inom regionen.

Ansökningsperioden för de nya programmen kommer att öppna inom kort.

På bilden ser ni våra kollegor Birger Pettersson Wiik, Peo Filipsson, Helena Söderholm, samt vår styrelseordförande Peter Söderström som är drivande i utvecklingen av Yrkeshögskolan i Arvika.

Alla nyheter