Konferens

Vi anordnar er konferens/ ert möte/ er Kick-off så som ni vill ha den. Ni kan koncentrera er på ert möte – träffas, umgås, lösa problem, utvecklas och lära nytt. Behöver du en bra utbildare så hjälper vi dig med det. Boka salen på 0570-749 220 eller maila på info.konferens@aanc.se

Vi har centralt belägna konferenslokaler som passar till det mesta. Från det lilla mötet till de stora konferenserna för upp till 120 personer. Den teknik och service du behöver finns hos oss. Se mer information om varje konferenssal i menyn till höger.

Vill ni ha lunch och fika till er konferens? Inga problem! Vi erbjuder vällagad husmanskost i vår egen Restaurang Skeppet. Vår kock Basse serverar en lunchbuffé med två alternativ, en stor salladsbuffé, samt kaffe och fika.

 

Konferera, träna och ät gott!

Vill ni göra något mer av ert möte? Konferera på Arvika Näringslivscentrum, träna på Hälsokompaniet och ät en god lunch på Restaurang Skeppet – allt under ett och samma tak!

Ta en paus i konferensen och testa på något av Hälsokompaniet många olika träningspass för att sedan äta en god lunch på Restaurang Skeppet. Ni väljer själva vilket träningspass ni vill köra. Hälsokompaniet erbjuder olika klasser inom fyra olika kategorier, Styrka, Kondition, Styrka & Kondition och BodyMind. Vid bokning minst tre veckor innan ankomst tar Restaurangen emot önskemål gällande vilken typ av lunch som serveras under er konferensdag.

Kommentarer från gäster som testat ”Konferera, träna och ät gott!”-konceptet:

”Fördelen med ”Konferera, träna och äta gott” är att det är enkelt att boka allt i ett. Utan att behöva tänka så kom det ett fint upplägg på mail från en mycket trevlig konferensansvarig. Bra konferenslokal, god mat och väldigt skönt att kunna bryta av en mastig arbetsdag med motion och avslappning. Lätt att bara traska från det ena till det andra. Stämningen var på topp när vi styrde stegen mot Hälsokompaniet. Jag kommer definitivt att boka fler sådana här dagar hos er!”

”Perfekt kombination av arbete och hälsa!”

 

Kontakta oss så bokar vi upp en dag efter era önskemål.

Boka din konferens på 0570-749 220 eller maila info.konferens@aanc.se