fbpx

IT-ansvarig

 

På Arvika Näringslivscentrum vill vi skapa mötesplatser och möjligheter för bättre samverkan mellan företagare och organisationer verksamma i regionen. Med kontorslokaler att hyra, uppdragsutbildning, högskole- och yrkeshögskoleutbildning, restaurang, kommunal vuxenutbildning och konferens under ett och samma tak, finns det lite som Arvika Näringslivcentrum inte kan erbjuda.

 

Här möts över 1000 människor varje dag som är beroende av varandra men också av den digitala teknik vi använder och utvecklar. Ditt nya jobb!?

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som IT-ansvarig kommer du att vara ytterst ansvarig för att vår personal och studenter har rätt teknik, anpassad för den arbetssituation och arbetsmiljö som de befinner sig i. Vid behov kommer du även att agera IT-support för våra hyresgäster.

 

Du kommer arbeta både operativt och strategiskt med en rad olika uppgifter så som: IT-strategier, inköp av hård- och mjukvara, upphandlingar av teknik och tjänster, kravfångst hos användarna, utrullning, implementering och uppgradering av mjukvara, användarsupport till både personal, studenter och hyresgäster samt ansvara för IT-säkerhet och säkerställa att lagar, förordningar och interna regelverk följs, inklusive GDPR.

 

Du kommer även att vara ett stöd för den pedagogiska och metodiska IKT-utvecklingen i samarbete med vår IKT-grupp.

 

För att lyckas och trivas i rollen tror vi att du har:

  • Akademisk examen inom IT/Tech eller motsvarande.
  • Har tidigare erfarenhet från en liknande, bred teknisk roll med stort eget ansvar.
  • Stort intresse för teknik och håller dig uppdaterad med vad som händer på IT-marknaden.

Det är meriterande om du har erfarenheter från:

  • Microsoft Active Directory.
  • Microsoft 365.
  • Informations- och kommunikationsteknologi.
  • Administration av nätverk.

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du social och har lätt för att skapa kontakter och bygga nätverk. Du är driftig, självständig och vågar ta initiativ. I rollen är du ensamt ansvarig för vår IT-miljö och behöver vara trygg i att ta egna beslut. Variationen i arbetet gör att det är ytterst viktigt att du är prestigelös och flexibel.

 

Vill du bli en del av oss? Hör av dig!

 

Ansök senast 15 oktober 2020 med cv och personligt brev per mail till: maria.westby@aanc.se

 

För mer information kontakta

Stefan Andersson

IT-ansvarig Arvika Näringslivscentrum

0570-749 205, www.aanc.se