Hoppa till huvudinnehållet

Konferens

Här har ni tillgång till flexibla och effektiva lösningar för er konferens, möte eller kick-off. Precis enligt era önskemål. Vi erbjuder tekniska lösningar som videouppkoppling och presentationsmöjligheter i alla våra lokaler. Oavsett om ni är åtta eller 120 personer har vi passande lokaler för era behov.

Vi vill att ni ska kunna fokusera helt på ert möte – att träffas, umgås, lösa problem, utvecklas och lära nytt. Därför tar vi hand om allt ni behöver och skräddarsyr bokningen efter era specifika behov. Om ni behöver en kvalificerad utbildare eller föreläsare hjälper vi er gärna med det.

Önskar ni lunch och fika under er konferens? Inga problem! Vår egen restaurang, Restaurang Skeppet, serverar dagens lunch med tre alternativ, inklusive alltid ett vegetariskt alternativ, en fräsch salladsbuffé samt kaffe och fika. Som konferensgäst får ni dessutom alltid en dessert efter lunchen.

Konferensavdelningens matkoncept (pdf)

Green Room

Green Room är utrustad med ett konferensbord för tio personer men det går att vara många fler i lokalen. Lokalen har uppkopplingsmöjligheter för presentationer och videokonferens, eget pentry, soffa och en golfsimulator.

Snickarn 314

Välkommen till det ultimata videokonferensrummet. Vårt nyrenoverade konferensrum är perfekt för kreativa möten eller varför inte för styrelsemötet. Koppla smidigt upp dig till presentationsskärmen och njut av den sköna känslan som infinner sig när du kliver in i rummet.

Kopparslagarn 315

Lokalen har plats för upp till 20 personer och är utrustad med teknik som behövs för att hålla presentationer. Konferensrummet har skolsittning men kan även möbleras om till ö-sittning.

Sadelmakarn 320

Lokalen har plats för upp till 24 personer och är utrustad med teknik som behövs för att hålla presentationer. Konferensrummet är ett ljust och trevligt rum som är möjligt att möblera till valfri sittning efter ert önskemål.

Repslagarn

Lokalen har plats för upp till 24 personer och är utrustad med teknik som behövs för att hålla presentationer. Konferensrummet (som är möjligt att möblera till valfri sittning) har U-sittning som standard. Möbleringen ger en trevlig mötesform där alla har möjlighet att titta på varandra och presentationen.

Hörsalen

I vår största lokal, som är uppbyggd likt en aula finns 120 platser. Lokalen är perfekt för er som vill hålla ett föredrag eller samla flera personer. Här finns den teknik som du kan tänkas behöva för att genomföra presentationen. I foajén till lokalen finns serveringsmöjligheter samt ståbord.

 

Bagarn 330

Konferensrummet har plats för 12 personer och är ett perfekt rum såväl för det digitala mötet som för det mindre fysiska mötet.

Krukmakarn 326

Detta konferensrum har utrymme att ta emot upp till 40 personer. Ett perfekt rum att hyra för konferens eller som föreläsningssal. Lokalen är utrustad med hörslinga och sådan teknik som är nödvändig för att genomföra presentationer på storbild.

 

Kontakta oss

Sandra Wattle

Konferensansvarig
0570-749 220
info.konferens@aanc.se