Hoppa till huvudinnehållet

I huset

Arvika Näringslivscentrum har något att erbjuda för både företag och privatpersoner. Upptäck de mångsidiga möjligheterna som vårt hus har skapat för att tillgodose olika behov och önskemål.

Välkommen till vår plats där vuxna har möjlighet att fördjupa sina studier. Vi erbjuder en heltäckande utbildningsplattform med all kommunal vuxenutbildning tillgänglig i våra lokaler. Dessutom har du möjlighet att delta i utbildningar från universitet/högskola och Yrkeshögskolan i Arvika. Vi skapar även skräddarsydda uppdragsutbildningar för företag, kommuner och andra organisationer

Förutom utbildning erbjuder vi även stöd för att etablera företag eller arrangera konferenser. Vi tillhandahåller både stora och små kontorsutrymmen för uthyrning. Vår gemensamma byggnad rymmer omkring 50 företag och organisationer, vilket skapar en kreativ och gynnsam arbetsmiljö med utmärkta nätverksmöjligheter. Vi har 25 välförsedda kontor i vårt företagshotell för mindre företag samt flera större kontor för dem som behöver mer utrymme.

Här på Arvika Näringslivscentrum kan du, utöver studier och arbete, även dra nytta av våra omfattande faciliteter. All nödvändig information finns tillgänglig i receptionen, på Restaurang Skeppet kan du njuta av dagens lunch, och på Vägledningscentrum kan du få hjälp att planera dina studier eller göra karriärsval.

För att underlätta din vardag har du också enkel tillgång till andra viktiga institutioner som Arbetsförmedlingen, Skatteverket, Integrationscentrum, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten, Arbetsmarknads- och Integrationsenheten, PostNord.

Välkommen till Arvika Näringslivscentrum!

Restaurang Skeppet
 

Restaurang Skeppet

På Restaurang Skeppet serverar vi husmanskost med två alternativ samt ett vegetariskt alternativ och en stor salladsbuffé. Här kan du även köpa kaffe, glass, sallader, smörgåsar och godsaker. Välkommen!

Personer har konferens
 

Konferens

Här har ni tillgång till flexibla och effektiva lösningar för er konferens, möte eller kick-off. Precis enligt era önskemål. Vi erbjuder tekniska lösningar som videouppkoppling och presentationsmöjligheter…

Kontor på Företagshotellet
 

Företagshotell

Ta del av arbetslivet i vår företagsmiljö där du inte bara får tillgång till en trivsam arbetsmiljö utan även möjligheten att nätverk och dra nytta av den service du kan tänkas behöva. Vi strävar efter…

Kontakta oss

Receptionen

0570-749 200
info@aanc.se