Hyra lokal

Arvika Näringslivscentrum, med fantastisk utsikt över Kyrkviken – här finns det du behöver för ditt företag!

Just nu har vi ett kontor om 12 kvm ledigt på kontorshotellet på Arvika Näringslivscentrum. Välkommen hit!

 

 

På Arvika Näringslivscentrum finns 40 företag och organisationer med 400 anställda. Kreativa grannar – bra nätverk. Vi kan erbjuda totalt 25 välutrustade kontor i ett företagshotell, ett 10-tal större kontor för det större företaget och lättillgängliga lagerlokaler.
Vi hjälper våra hyresgäster och besökare med praktiska göromål, rätt data- och teleuppkoppling, bokningar, kopiering, postservice mm.

Vår reception välkomnar dina gäster och visar dem rätt, tar hand om dina leveranser samt hjälper dig om du har några funderingar.
I huset har vi konferenslokaler som är fritt för era att utnyttja. Vid ert kundmöte, kick-off eller annan sammankomst finns det även flera konferenslokaler att hyra där all service är inkluderat. Vi ordnar med mat, fika, teknik och är er behjälpliga hela dagen.

I huset har vi även Restaurang Skeppet där det serveras vällagad husmanskost i form av lunchbuffé med två alternativ och en stor salladsbuffé. Du kan även köpa sallader, smörgåsar, kaffe/te och godsaker.

Är träning något du är intresserad av och vill hinna med under dagen? Då finns Hälsokompaniet i huset som underlättar om man vill passa på att träna på lunchen eller i samband med början/slutet av arbetsdagen. Med ca 80 st(!) klasser att välja på i veckan så han man stor valmöjlighet och kan variera sin träning för att hitta sitt favoritkoncept!
Som hyresgäst hos ANC får du även rabatterat medlemskap på Hälsokompaniet!

Är du nyfiken på vad huset har att erbjuda just dig och ditt företag? Tveka inte att höra av dig till Birger birger@aanc.se 070-672 29 30 eller Maria Westby, maria.westby@aanc.se 070-950 60 55, för att se vad som passar dig!