fbpx

Hos oss

Hos oss kan du studera som vuxen. Vi har all kommunal vuxenutbildning i våra lokaler. Dessutom högskole- och yrkeshögskoleutbildningar. Vi anordnar utbildningar till företag, kommuner och landsting i samarbete med dig och din arbetsplats inom alla områden. Vi har alltid flera öppna utbildningar för dig att anmäla dig till. Vi anordnar den utbildning ni har behov av – på det sätt ni vill. Kontakta oss så ”riggar” vi tillsammans det ni behöver.

Här finns det du behöver för att etablera ett företag, genomföra utbildning eller ordna en konferens. Vi har stora och små kontor att hyra ut. Här finns 40 företag och organisationer med 400 anställda. Kreativa grannar – bra nätverk. Här finns det du behöver för att etablera företag, 25 välutrustade kontor i ett företagshotell, ett 10-tal större kontor för det större företaget och lättillgängliga lagerlokaler

Vi hjälper våra hyresgäster och besökare med praktiska göromål, rätt data- och teleuppkoppling, bokningar, kopiering, postservice mm.

Vi anordnar din konferens som du vill ha den. Grupprum och konferensrum för upp till 102 personer finns att tillgå. Full konferensservice och en bra restaurang. Gott om parkeringsplatser och ett centralt läge. Läs mer under konferens.

Du kan äta vällagad husmanskost och go-fika på vår Restaurang Skeppet.

Hos oss kan du träna på Hälsokompaniet eller spela innebandy i Strandhallen. Du kan också besöka Arbetsförmedlingen, Skatteverket, Integrationscentrum, Försäkringskassan, Pensionsmyndigheten, Arbetsmarknads- och Integrationsenheten, Post Nord eller någon annan av våra 40 hyresgäster.

Välkommen!