fbpx

Drift- och fastighetstekniker

Hos oss är det av stor betydelse att alla bidrar till utveckling och får saker gjorda. Som vår nya Drift- och fastighetstekniker kommer du att arbeta nära den dagliga driften och din kunskap och ditt engagemang blir därför oerhört viktigt hos oss, för att vi ska kunna möta framtidens behov!

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN >>

 

Om tjänsten
Den här tjänsten är för dig som går igång på att få arbeta med energieffektivisering och driftsoptimering av fastighet. Det yttersta ansvaret för tillsyn och underhåll av fastigheten kommer ligga på dig men till din hjälp i arbetet har du två fastighetskollegor, som du kommer ha samordningsansvar över. Ni tillsammans ska verka för att vår fastighet är i toppklass, för våra hyresgäster, lärare, studenter, konferens- och restauranggäster. En viktig del i rollen är att arbeta med de tekniska system vi har, utveckla dem och även utbilda resterande personal, så att vi blir mer moderna i vårt sätt att arbeta och kan ha ett riktigt bra inomhusklimat och god arbetsmiljö. Du ser också till att vi bedriver ett systematiskt brandskyddsarbete enligt lagen.

Du blir i tjänsten verksamhetschefens högre hand när det kommer till energi, miljö och fastighetsfrågor och kommer också vara den som driver kontakten med externa parter. ANC investerar mycket i sin fastighet, för att bli mer energi- och miljösmarta och de behöver därför dig som driver dessa frågor framåt!

 

Om dig
Vi tror att du som söker har några års erfarenhet från fastighetsarbete eller liknande arbetsuppgifter och har du även utbildning inom fastighetsteknik ser vi det som meriterande. Du har ett stort intresse för tekniken och förstår vikten av att modernisera olika system för att möta de utmaningar vi står inför. Som person tar du stort eget ansvar över dina arbetsuppgifter, är självgående och driver dina processer framåt. Du har lätt för att bemöta och samarbeta med andra och trivs med ett arbetsledaransvar.

B-körkort är ett måste.

 

Om oss
Arvika Näringslivscentrum – En viktig pusselbit i den regionala utvecklingen.
Arvika Näringslivscentrum är en ekonomisk förening som ägs av: Arvika kommun, Westra Wermlands Sparbank, LO i Arvika och Eda, Företagarna i Arvika (FR) och IUC Westra Wermland. Föreningens uppdrag är att höja utbildningsnivån och stimulera tillväxt och företagsamhet i regionen runt Arvika.

Verksamheten omsätter runt 35 miljoner kronor och har tre stadiga ben som fundament: fastighet, företagsutveckling och utbildning. Här finns 20.000 kvadratmeter inspirerande studie- och företagsmiljö.

 

Om processen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 0705 94 72 77, bengt.liback@testhuset.com eller Andrea Elfman på 073 509 38 66, andrea.elfman@testhuset.com.

Välkommen med din ansökan senast den 4/2.

 

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN >>

 

Känner du några som skulle passa ännu bättre? Berätta det för dem!