Telefonnummer till Skeppet: 0570-749 229
Menyer:
Vecka: 45
-Krämig kantarellsoppa serveras med syltade kantareller, knaperstekt bacon och tryffelmousse.
-Schnitzel Cordon Bleu serveras med kryddsmör, lökmarmelad och rostade rotfrukter.
Vecka: 46
-Skaldjursfärserade spättarullader serveras med en cidersås, fänkålssallad och mandelpotatispuré.
-Äppelpaj med kardemummakryddad vaniljsås.
Vecka: 47
-Kycklingtriologi serveras med skummig dragonsås, apelsinkokt pak choi och bakad blomkål.
-Lakritspannacotta serveras med rårörda hallon och citruskrisp.
Vecka: 48
-Sval avokadosoppa toppad med rostade solrosfrön och vispad crème fraiche.
-Skaldjurspasta med smak av saffran och apelsin toppat med semitorkad tomat, rostad broccoli, hyvlad parmesan samt en svart olivaioli.
Vecka: 49
-Gulaschgryta på vårt vis serveras med en örtkryddad crème fraiche.
-Chokladmousse serveras med limekokt pumpa och honungsyoghurt.
Vecka: 50
-Silltallrik på vårt vis, fyra sorter i spännande smaker serveras med smör, ost och knäcke.
-Falafel med syrad lök, picklad majrova, kimchi och en dressing på fermenterad chili.