fbpx

Drivkraft Väst

Nätverket ”Drivkraft Väst” är skapat för att ge dig som ledare energi och kunskap.  Konceptet är enkelt; Vi träffas under några förmiddagstimmar äter en god frukost och låter oss inspireras av skickliga handplockade föreläsare.

Drivkraft Väst har tillkommit i ett nära samarbete mellan Volvo CE och Arvika Näringslivscentrum. Vi är varandras resurser i Västvärmland och det vill vi bidra till att vi fortsätter vara.

I vårt program för år ett finns ett brett spektrum av inspiratörer som lyfter dig i ditt arbete som chef och ledare på många olika sätt.

Det handlar om bättre kommunikation, effektivare mediakontakter, smartare möten, målstyrt ledarskap, om att hitta styrkor hos dig själv och dina medarbetare, om att få bättre struktur i ditt arbete, att bättre förstå företagsekonomiska sammanhang, om interkulturellt ledarskap, psykisk ohälsa och hur vi skapar ett jämlikare företag.

Vi planarar redan år två som startar i oktober 2018 och har redan några riktig intressanta inspiratörer på gång.

Hur går det till?                                                                                            

Vi genomför frukostföreläsningar en morgon i månaden mellan 8.00-10.00. Frukost serveras från 7.20. Vi använder Hörsalen på Arvika Näringslivscentrum med 120 platser.

Företagen har visat ett stort intresse och varit entusiastiska. Just nu är Volvo, Nektab, Thermia, Swegon, Thermia, Bengt Lundins AB, Sparbanken , Arvika kommun, Ernst& Young, Manpower, Wermlands Mechanic och Arvika Näringslivscentrum medlemmar i Drivkraft Väst.

Företagen betalar en årskostnad baserad på antal anställda som varierar mellan 5 000:- – 60 000:-.Vill du hoppa med under pågående år så är kostnaden mindre. Hör av dig!

Nätverket administreras av Jennie Baumann jennie.baumann@aanc.se  tel 0570-749 202  på Arvika Näringslivscentrum som också tar emot anmälningar.

Här hittar du de kommande föreläsningarna för år 3.

I oktober börjar vi ett nytt föreläsningsår och här hittar ni alla föreläsningar för år 3

Till anmälan.