TEK i Arvika AB

På företagshotellet sitter TEK i Arvika AB. TEK är ett företag som jobbar med omställningsstöd på uppdrag av Trygghetsfonden TSL, arbetslivsinriktad rehabilitering, personella problemlösningar och rekrytering.

”Vi hjälper ditt företag att på ett lönsamt sätt hitta goda lösningar för dina medarbetare som är långtidssjuka eller som har drabbats av återkommande korttidssjukskrivningar/frånvaro”

TEK har funnits sedan 2004, då med huvudkontor i Karlstad och sedan 2007 har de även kontor i Arvika. Från november 2017 flyttade TEK sitt huvudkontor till Arvika. Verksamhetsområdet är Värmland och Västra Götaland.

 

Peter Östling på TEK Karlstad AB
Peter Östling

Peter har jobbat på TEK sedan 2008. Vi frågade honom – Vad är det bästa med att jobba på TEK?

– Det bästa med att jobba med det vi gör är att vi har förmånen att träffa så många olika och fantastiska människor.

 

 

Som omställningsleverantör har vi lyckats få ut 84,4 % (vid den senaste mätningen) i nytt arbete vilket resulterade i en 8:e plats bland samtliga 127 leverantörer till TSL. Åren 2009 och 2010 var vi dessutom det företag som lyckades bäst av samtliga leverantörerna i hela landet!

Vi är ett speciellt utvalt medlemsföretag i ”Svenska Riksutvecklarna AB”. Därigenom kan vi bistå personer som vill flytta till annan ort.

Hur trivs ni här på Arvika Näringslivscentrum?
– Vi flyttade från Järnvägsstationen i Arvika till ANC. Vi blev fantastiskt bra mottagna av hjälpsam och positiv personal. Det är en familjär stämning över ANC.