Hem » Öppettider och examen

Öppettider och examen

Under mellandagarna före nyåret har vi begränsat öppethållande på Vägledningscentrum. Den 29 och 30 december har vi bemannat kl. 9-12. Då kan vi hjälpa till med sena ansökningar till kommunens vuxenutbildning och hjälpa till att boka tid hos studie- och yrkesvägledare. Övriga dagar har vi stängt. Vår verksamhet startar igen måndagen den 2 januari 2017. Välkommen då!

Vid den kommunala vuxenutbildningen har det under senaste veckorna firats flera avslutningar. Dels har våra kurser på grundläggande och gymnasial nivå slutförts, in i det sista har det pluggats inför nationella prov och rest-tentor. Men nu börjar det lugna ner sig.

Vi har också haft två klasser som avslutat sina mer långvariga studier hos oss, det är två grupper som läst hos oss på heltid i ett och ett halvt år.

Den ena gruppen har läst Barn och fritidsprogrammets programgemensamma ämnen och kan jobba som barnskötare. Den här utbildningen var en engångsföreteelse vid vuxenutbildningen och blev av eftersom ungdomsgymnasiet fick ställa in den utbildningen just den gången. Tyvärr ser det inte ut som att vi kommer kunna erbjuda den fler gånger.

VOX2 heter gruppen som läst Vård och omsorgsutbildning och som också slutfört sin utbildning under veckan. De flesta i den gruppen går ut i jobb, bland annat som undersköterskor.

Grattis och lycka till önskar vi hela gänget!

Ha en God Jul och ett Gott Nytt År!