Hem » Yrkesvux i höst: Vård och omsorgsutbildning och Yrkesförare Buss

Yrkesvux i höst: Vård och omsorgsutbildning och Yrkesförare Buss

I augusti 2018 startar vi en vårdutbildning, en kombinerad när- och distansutbildning. Studierna går på tre terminer på heltid. Behörig att söka är den som har betyg i svenska/svenska som andraspråk och samhällskunskap på grundläggande nivå. Du ska också vara folkbokförd i Arvika kommun. Har du annan hemkommun måste du vända dig till vuxenutbildningen i din kommun och göra en ansökan där. Samtliga sökande till Vård och omsorgsutbildning inbjuds till informationsträff tisdagen den 12 juni kl. 15.00 i Ränken på Arvika Näringslivscentrum.

Under förutsättning att vi beviljas statsbidrag kommer vi att kunna erbjuda ett fåtal platser på utbildningen Yrkesförare Buss. Det är en utbildning på gymnasial nivå, med kurser omfattande 600 poäng som bedrivs i Karlstad. Behörig att söka är den som har betyg i svenska/svenska som andraspråk och matematik på grundläggande nivå. Du måste också ha körkort och vara 23 år eller äldre.

Läs mer om dessa utbildningar genom att klicka på respektive bild.

I augusti startar vi också kurser på grundläggande och gymnasial nivå.

Här kan du läsa om alla våra utbildningar och hur du ansöker till dem>>

Sista dag att lämna ansökan till kurserna som startar i augusti är den 31 maj.

Välkommen in på Vägledningscentrum eller ring för  tidsbokning hos studievägledare eller för få information om våra kurser och utbildningar! Tel. 0570-749 289. Mail info.vlc@aanc.se.